Heftruck stoelen

Versleten heftruck stoelen zien we jammer genoeg met regelmaat bij onze bezoeken. We weten het meestal wel, maar het wil nog wel eens aan de aandacht ontsnappen. We adviseren u tijdig defecte heftruck stoelen te vervangen. Wij beschikken over een breed pakket heftruck stoelen, van een eenvoudige kuipzitting tot mechanische geveerde heftruck stoelen met armleuningen, verwarming en zit contactschakelaar. Kiest u voor een van onze heftruck stoelen, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. De heftruck stoelen uit ons gamma zijn in de meeste gevallen bovendien direct uit voorraad leverbaar. Advies nodig bij de keuze of montage van de juiste heftruckstoel neem direct contact met ons op.

tc seats heftruck

Heftruck stoelen – kwaliteit en duurzaamheid

Mocht u op zoek zijn naar nieuwe heftruck stoelen dan is kwaliteit en duurzaamheid natuurlijk erg belangrijk. Bij TC Seats heeft u keuze uit heftruck stoelen en onderdelen van de merken Grammer, KAB, ISRI, Milsco en Pilot. In onze werkplaats maken we de heftruck stoelen gereed voor montage, bovendien kunt u hier terecht voor reparatiewerkzaamheden of aanpassingen. De meeste heftruck stoelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

TC Seats is al ruim 50 jaar importeur van diverse soorten en merken heftruck stoelen. Vindt u het  prettig om de heftruck stoelen eerst te zien of te proberen voordat u ze koopt ? Bezoek dan onze showroom en laat u informeren over de verschillende uitvoeringen heftruck stoelen. Ook is het mogelijk om via de site of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice als u graag bepaalde vragen wilt stellen over bepaalde type heftruck stoelen. Voor advies bij aankoop of het monteren van een stoel voor uw heftruck bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat TC Seats u allemaal te bieden heeft?