ISRI stoel

Een ISRI stoel staat al vele jaren bekend als de top als het gaat om optimaal en duurzaam zitcomfort. De ISRI stoel wordt in vele toepassingen gebruikt van vrachtwagen tot heftruck, van boot tot luxe bureaustoel. Bij het vinden van een goede ISRI stoel is een gedegen advies welkom, TC Seats kan u daarbij helpen. TC Seats is als ruim 50 jaar de Importeur van ISRI stoelen in Nederland, Luxemburg en België. Naast een uitgebreid advies over de montage mogelijkheden van een ISRI stoel, zijn we het adres voor het repareren en aanpassen van uw ISRI stoel. Bent u op zoek naar onderdelen van een ISRI stoel, in ons magazijn hebben we ruim 1000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar, eenvoudig te bestellen via onze webshop..

tc seats

 

Ook een ISRI stoel kopen

Als u op zoekt bent naar een adres waar u een ISRI stoel kunt kopen, dan bent u bij TC Seats aan het juiste adres. TC Seats is als ruim 50 jaar de importeur van ISRI stoelen. Wenst u advies bij het kopen van een ISRI stoel voor een specifieke toepassing, neem dan contact met ons team of maak een afspraak voor een adviesgesprek. TC Seats vertegenwoordigd het merk ISRI voornamelijk in Nederland, Luxemburg en België, maar intussen vindt u onze maatwerk ISRI stoelen over de gehele wereld. Middels onze eigen werkplaats zijn we in staat om reparaties of specifieke aanpassingen te doen een ISRI stoel. Het is uiteraard ook geen enkel probleem om eens langs te komen en in onze showroom om een ISRI stoel uit te proberen.

Een ISRI stoel wordt geproduceerd van hoogwaardige materialen die voldoen aan een duurzame karakter, waarbij ondanks langdurig en intensief gebruik het zitcomfort geborgd blijft. Zo hebben we de ISRI bureaustoel in ons programma die ingezet wordt als 24 uurs stoel in bijvoorbeeld een controlekamer of observatiekamer. Een normale bureaustoel is hiervoor niet geschikt en zal niet zo lang meegaan, dit terwijl de ISRI stoel vaak meer dan 10 jaar lang het werk zal kunnen doen. Dit maakt een ISRI stoel een slimme en duurzame investering.

isri stoel