ASS stoel

De ASS stoel is een van de beste merken aangepaste stoelen die u maar kunt laten plaatsen in uw auto. Een aangepaste stoel is de oplossing voor mensen met rugklachten of voor bijvoorbeeld langere mensen. Een ASS stoel wordt aangemeten als een maatpak en daarna speciaal voor u samengesteld voordat de ASS stoel wordt gemonteerd. Afhankelijk van uw lichaamslengte wordt een ASS aangepaste stoel op maat ingemeten, bovendien kunnen persoonlijke aanpassingen gedaan worden om bijvoorbeeld meer steun te geven in uw onderrug of lenden. Wij van TC Seats bieden dan ook de oplossing, bij ons bent u aan het juiste adres voor advies ten tijde van de aankoop, het inmeten en de inbouw van een aangepaste stoel. Benieuwd wat TC Seats nog meer voor u kan doen?


Een ASS stoel kopen voor in de auto

Het kopen van een ASS aangepaste stoel is een van de beste tips die wij u kunnen geven, al helemaal als u normaal gesproken snel last krijgt van uw nek of rug. Ons bedrijf adviseert al ruim 20 jaar lang mensen over de aankoop van een ASS stoel, door deze ruime ervaring zijn dan wij dan ook aangewezen partij om u te helpen. Wij bezitten over een eigen werkplaats,hier kunnen wij u stoelen aanpassen en repareren. Als er iets mis blijkt te zijn met de ASS stoel dan is het dus geen enkel probleem om even langs te komen, wij zullen u dan zo snel mogelijk de juiste oplossing bieden. TC Seats is officieel dealer van ASS en Recaro autostoelen, merken die zich speciaal richten op aangepaste stoelen.

In onze showroom kunt u  komen proef zitten en kunt u samen met een van onze adviseurs een aangepaste stoel samenstellen en door TC Seats in uw auto laten monteren. We weten ons te specialiseren op het aanbieden van maatwerk, iedereen heeft namelijk een ander soort stoel nodig. Mocht u vragen hebben over de ASS stoel dan kunt u altijd contact opnemen om uw vragen te stellen.

ASS  Personenautostoelen 

 

Een persoonlijke autostoel voorkomt rugklachten !

De hele dag comfortabel achter het stuur en ontspannen uw routes rijden zonder lichamelijke klachten, dat wil toch elke chauffeur. Met de ASS- personenautostoelen zit u altijd comfortabel in uw mobiele werkplek. De stoelen uit de Ergo Line serie van ASS zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen.

De ASS stoelen wordt als een maatpak aangemeten

De autostoel wordt centimeter voor centimeter afgesteld op de chauffeur of is geheel of gedeeltelijk zelf-instelbaar. De chauffeursstoelen zorgen voor maximaal comfort en ultiem rijplezier zonder nek- rug of beenklachten.De ASS personenautostoelen zijn een maatpak voor uw lichaam, neem daarom contact met ons op voor een afspraak  voor het inmeten van de juiste ASS- autostoel in onze showroom. Hieronder vindt u een overzicht van het gamma ASS stoelen.

ASS Ergo Line 203

Ergo Line 203-serie

Standaard uitgevoerd met traploos verstelbare rugleuning,verstelbare zithoogte en volledig verstelbaar hoofdsteun. Leverbaar in twee verschillende rug lengtes.

De 203 serie is verkrijgbaar in 3 varianten, de 203, 203s en de 203i 

Ergo Line  403-serie

De 403-serie is bestemd voor automobilisten met een middelgroot tot groot postuur. Kenmerkend voor deze serie is vooral de extra schouderondersteuning en de grotere zij wangen bij de taille die het bovenlichaam in de stoel opsluiten,zodat zijwaartse belasting optimaal wordt opgevangen. Deze stoel is vooral populair bij weggebruikers die vaak lange afstanden rijden of de meer sportieve rijders.

De 403 serie is verkrijgbaar in 3 varianten, de 403S, 403S/L en de 403S Executive

ASS 603 Ergo Line

Ergo Line  603-serie

De 603-series zijn met name geschikt voor middelgrote tot grote personen en is leverbaar in twee uitvoeringen. Door de moderne en compacte vormgeving blijft de ruimte voor de achter passagiers behouden en is gemakkelijk in- en uitstappen gewaarborgd.  Het open, torsie-vrije karkas geeft een maximum aan veiligheid (TÜV-goedkeuring) en zorgt voor optimale ventilatie.

Als optie kan een uniek systeem voor hoogteverstelling van het zitvlak ingebouwd worden, waarbij de lengte van het zitvlak zich automatisch aanpast aan de ingestelde hoogte. Tevens is een taille- en schouderverstelling als optie leverbaar.

De 603 serie is verkrijgbaar in 2 varianten, de 603 en de 603s.

Ergo Line  803-serie

Aanvullend op de 603-serie is de 803 S ontwikkeld, speciaal voor extra lange personen. De 803 S is gelijk aan de 603 S EL, echter met een 2,5 of 5 cm verlengd rug karkas. Optioneel leverbaar is het zogenaamde wigvormig zitkussen voor personen met extra lange benen, hiermee is een goede ondersteuning en optimaal zitcomfort gewaarborgd.