Recaro stoel

De Recaro stoel kent een mooie sportieve historie, al vele jaren vinden we de Recaro stoel in raceauto’s en luxe sportwagens. In het leveringsprogramma van Recaro vindt u naast deze sportieve stoelen ook een ergonomische Recaro stoel of Recaro vrachtwagenstoel. De Recaro ergonomische stoel voor personenauto’s of bestelwagens kenmerkt zich als een stoel met vele verstelmogelijkheden en biedt u een geweldig zitcomfort. De ergonomische Recaro stoel is bovendien de oplossing voor mensen die met rugklachten kampen of bijvoorbeeld voor langere mensen die een langer zitvlak of langere rugleuning wensen. In Nederland is TC Seats aangesteld als officieel Dealer van Recaro stoelen en daarmee uw adviseur bij het kopen en monteren van een Recaro stoel. Als officieel Recaro Dealer bieden we de mogelijkheid de Recaro stoel voor uw toepassing te proberen. Benieuwd wat TC Seats nog meer voor je kan doen? Dan raden we aan om snel verder te lezen!recaro stoel


Een Recaro stoel voor in de auto

Het kopen van een Recaro is één beste tips als u wenst te kiezen voor extra zitcomfort. Zeker als u normaal gesproken snel last krijgt van uw rug, een Recaro autostoel biedt meer ondersteuning dan een standaard autostoel en kan een oplossing bieden voor uw rugpijn. De Recaro stoel is eventueel optioneel leverbaar met een zij-airbag, dit is uniek in de markt van achteraf te monteren autostoelen.

Ons bedrijf adviseert al vele jaren klanten over de aankoop van een aangepaste stoel. Wij bezitten over een eigen werkplaats, hier kunnen wij u stoelen repareren, aanpassen en monteren. Als er iets mis mocht zijn met de Recaro stoel dan is dat dus geen enkel probleem om even langs te komen. Wij zullen zo snel mogelijk een oplossing bieden. TC Seats is officieel dealer van ISRI, Pilote, ASS en Recaro stoelen.

In onze showroom kunt u komen proef zitten en samen met een van onze adviseurs een de juiste Recaro stoel samenstellen en in uw auto of vrachtauto laten monteren. We weten ons te specialiseren op het aanbieden van maatwerk en maken van een onze stoelen graag uw stoel. Mocht u vragen hebben over de Recaro stoel dan kunt altijd contact opnemen om uw vragen te stellen.

 

recaro stoel tc seats