Grammer stoel

Een Grammer stoel is één van de meest bekende merken stoelen die men in een heftruck, tractor, shovel of bouwmachine aan kan treffen. Het is een stoel die niet alleen prettig zit, maar de Grammer stoel is een stoel van hoge kwaliteit. Soms komt er veel kijken bij het kopen en selecteren van de juiste Grammer stoel. Wij van TC Seats staan voor u klaar als het aankomt op deze aankoop. Van het advies over de technische aspecten tot aan de montage van de Grammer stoel, al deze diensten kunnen wij voor u verrichten. Benieuwd wat we doen en wat TC Seats zo speciaal maakt? Lees dan snel verder!

TC Seats - webshop

Grammer stoel

Een Grammer stoel kopen

Bij TC Seats bent u aan het juiste adres voor uitgebreide advisering bij het kopen een Grammer stoel. Wij zijn al ruim 50 jaar actief als importeur van stoelen en onderdelen voor zowel Nederland als België. U vindt in ons gamma een groot aantal verschillende merken en soorten stoelen, waaronder de Grammer stoel. In onze eigen werkplaats kunt u terecht voor specifieke aanpassingen zoals de montage van armleuningen, verwarming of bijvoorbeeld specifieke montage rails. Bij TC Seats kiest u voor een team dat veel kennis in huis heeft. Dankzij deze werkplaats zijn wij in staat om reparaties, aanpassingen of revisies uit te voeren aan uw Grammer stoelen.

Neem een kijkje nemen in ons assortiment om te zien welke Grammer stoelen er beschikbaar zijn. Onze mensen staan klaar om op uw technische vragen antwoord te geven. We beschikken bovendien over een mobiele servicedienst die op locatie werkzaamheden of reparaties aan uw Grammer stoel kan uitvoeren. Ons bedrijf is bovendien sterk in maatwerk, op die manier bieden we uw bedrijf de juiste stoelen voor uw toepassing. Neem vandaag nog contact op met ons om ook een Grammer stoel aan te schaffen voor in heftruck,tractor,  shovel, bouwmachine of ander voertuig!