Stuurstoel

Een stuurstoel is natuurlijk een onmisbaar onderdeel in uw boot of ander soort vaartuig. Als het aankomt op het kopen van een stuurstoel heeft u ontzettend veel keuzes, er zijn immers  vele merken en types waar men uit kan kiezen. Bij TC Seats bent u aan het juiste adres voor een hoogwaardige kwaliteit ISRI stuurstoel. Wij staan voor u klaar als u graag advies ontvangt over de aanschaf en mogelijkheden van een stuurstoel. Bovendien bieden we hulp bij het monteren van een stuurstoel.

webshop tc seats

Het kopen van een stuurstoel

U bent bij TC Seats op de juiste plek voor het kopen van een stuurstoel. Op de eerste plaats staan wij van TC Seats bekend om onze lange ervaring, we zijn ruim 40 jaar lang  importeur van o.a. ISRI stuurstoelen. We leveren stuurstoelen in Nederland, België en met regelmaat naar andere landen binnen en buiten Europa. Middels onze eigen werkplaats kunnen wij verschillende soorten werkzaamheden, aanpassingen en reparaties verrichten aan de stuurstoel. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen om langs te komen, op die manier kunt u de stuurstoel eerst eens zelf uittesten.

De stuurstoel die u bij ons kan vinden is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat bekend om het duurzame karakter. Onze ISRI stuurstoel is bovendien uitermate geschikt als een 24 uurs stoel in bijvoorbeeld een controlekamer of observatiekamer. Daar waar een normale bureaustoel of stuurstoel slechts enkele jaren meegaat, hebben de  ISRI stuurstoel en bureaustoel zich bewezen maximaal zitcomfort te waarborgen voor meer dan 10 jaar. Dit maakt het de perfecte investering.

stuustoel