Stoel bouwmachine

Bouwmachines zijn er vele varianten en zo is dit ook  het geval bij een stoel voor een bouwmachine. De juiste vervangende stoel voor een bouwmachine vinden kan soms lastig zijn. TC Seats adviseert u graag indien de stoel van uw bouwmachine aan vervanging toe is. In ons brede pakket vindt zeer waarschijnlijk de oplossing indien uw stoel van uw bouwmachine vervangen dient te worden. De keuze is groot en daarmee bieden we u ook de mogelijkheid om uw huidige stoel van de bouwmachine eventueel te vervangen door een exemplaar dat meer aan uw wensen voldoet. Zo kan het wenselijk zijn dat u de bediening graag aan de voorzijde wenst of graag een luchtgeveerde stoel wenst in plaats van een mechanische geveerde stoel voor uw bouwmachine.

Een stoel voor iedere bouwmachine

Op een stoel van een bouwmachine worden vele uren doorgebracht, daarmee is het van belang te kiezen voor een stoel voor in uw bouwmachine die het gewenste zit en veercomfort biedt. TC heeft voor nagenoeg ieder merk bouwmachine een geschikte stoel, zoals bijvoorbeeld voor onderstaande merken bouwmachines;

  • Liebherr bouwmachines
  • Volvo bouwmachines
  • Takeuchi bouwmachines
  • Komatsu bouwmachines
  • Kubota bouwmachines
  • Hydrema bouwmachines
  • Caterpillar bouwmachines


Ons bedrijf adviseert al vele jaren klanten over de aankoop, aanpassingen en montage van bouwmachine stoelen Wij bezitten over een eigen werkplaats en mobiele service dienst. We kunnen uw stoelen repareren, reviseren, aanpassen en monteren. Als er iets mis mocht zijn met de stoel van uw bouwmachine, dan bieden we service op locatie aan.

TC Seats is uw partner voor de merken  ISRI, Pilot, ASS, Grammer en Recaro stoelen. In onze showroom kunt u komen proef zitten en samen met een van onze adviseurs de juiste  stoel samenstellen. We weten ons te specialiseren op het aanbieden van maatwerk en maken van een onze stoelen graag uw stoel.