Stoelreparaties

stoelreparatie

Een bestuurdersstoel repareren of reviseren behoort ook tot onze dienstverlening, dit doen we in onze eigen werkplaats of op locatie. Hiermee krijgt menig stoel een 2e leven. Bij TC Seats kunt u terecht voor de reparatie van nagenoeg alle merken stoelen, zoals ISRI, Grammer, Recaro, SKA en ASS

Reparatie op locatie

TC Seats kan de reparatie van stoelen ook op locatie verzorgen, dit is voor een stuk efficiënter,maar wist u dat dit ook op zaterdag kan ?

Vaak wordt op zaterdag uw machine of wagenpark minder intensief of geheel niet gebruikt, dit is het ideale moment om een reparatie of controle aan een bestuurdersstoel uit te laten voeren. De werkwijze is eenvoudig onze technicus komt met een speciaal hiervoor uitgeruste servicebus naar u toe en repareert de stoelen van uw wagenpark, denk daarbij de vervanging van draaiknoppen, stoelzitting of bedieningskabels tot reparaties aan het onderstel.

 

Stoelreparatie op locatie

Periodieke controles

Is stilstand van uw wagenpark of machine u een doorn in het oog of een medewerker die door een defecte stoel met rugklachten thuis komt te zitten. Voorkomen is beter dan genezen, vandaar dat TC Seats het periodiek controleren van bestuurdersstoelen adviseert. Deze periodieke controles doen we bij u op locatie en mocht een reparatie nodig zijn dan kunnen we in de meeste gevallen direct een reparatie uitvoeren.


Ruilstoelen en ruilzittingen

Als een voordelig en tijdsbesparend alternatief biedt TC Seats een breed assortiment aan van ruilstoelen en ruilzittingen, u levert u oude stoel of zitting bij ons in en wij leveren u een compleet gereviseerde stoel of zitting.