Pilot stoel

Een Pilot stoel is er voor nagenoeg iedere toepassing, zo is er een Pilot stoel voor een heftruck, bouwmachine, kraan of tractor. Een Pilot stoel is door ons modulair op te bouwen, zo kunnen we voor nagenoeg iedere toepassing een oplossing vinden. De Pilot stoel is er in een mechanische geveerde en luchtgeveerde variant. De Pilot stoel kenmerkt zich door een solide bouw met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. 

Een Pilot stoel samenstellen

Bij TC Seats bent u aan het juiste adres voor uitgebreide advisering bij het kopen een Pilot stoel. Wij zijn al ruim 40 jaar actief als importeur van stoelen en onderdelen voor zowel Nederland als België. U vindt in ons gamma een groot aantal verschillende merken en soorten stoelen, waaronder de Pilot stoel. In onze eigen werkplaats kunt u terecht voor specifieke aanpassingen zoals de montage van een ander veerpakket, armleuningen, verwarming of bijvoorbeeld specifieke montage rails. Bij TC Seats kiest u voor een team dat veel kennis in huis heeft. Dankzij deze werkplaats zijn wij in staat om reparaties, aanpassingen of revisies uit te voeren aan uw  stoelen. 

Neem een kijkje nemen in ons assortiment om te zien welke Pilot stoelen er beschikbaar zijn. Onze mensen staan klaar om op uw technische vragen antwoord te geven. We beschikken bovendien over een mobiele servicedienst die op locatie werkzaamheden of reparaties aan uw Pilot stoel kan uitvoeren. Ons bedrijf is bovendien sterk in maatwerk, op die manier bieden we uw bedrijf de juiste stoelen voor uw toepassing zoals bouwmachines, kranen en heftrucks.