Stoel heftruck

Een stoel voor een heftruck gaat regelmatig defect door het intensieve gebruik en door het frequent instappen en uitstappen uit de stoel van de heftruck. Het tijdig van vervangen van zo’n stoel in een heftruck is geen overbodige luxe om rugklachten te voorkomen. Van een eenvoudige kuipstoel voor in een heftruck tot een mechanisch geveerde stoel met vele verstelmogelijkheden, in ons brede gamma vinden we een stoel die past. De meeste heftruck stoelen zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben voor nagenoeg ieder merk heftruck een juiste stoel. Voor advies bij aankoop of het monteren van een stoel voor uw heftruck bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat TC Seats u allemaal te bieden heeft?banner tc seats

Ook op zoek naar een stoel heftruck?

De aanschaf van een stoel voor uw heftruck is eenvoudig, echter zijn er kwalitatief behoorlijke verschillen. Als u op zoek bent naar een goede stoel voor in een heftruck, laat u dan zeker informeren over de diverse  mogelijkheden. Zeker als u mensen in dienst heeft die last hebben van hun rug. Ons bedrijf adviseert al ruim 50 jaar lang mensen bij het aanschaffen van de juiste heftruck stoel, door deze ruime ervaring kunnen we advies en de juiste tips geven. In onze eigen werkplaats, zijn we bovendien in staat uw stoel van uw heftruck te repareren of aan te passen.TC Seats heeft een breed pakket heftruckstoelen, van een eenvoudige kuipzitting tot een mechanische geveerde stoel met armleuningen, verwarming of contactschakelaar.

TC Seats is dealer van de bekendste merken voor de heftruckstoelen. We leveren de merken Pilot, Grammer, KAB, ISRI en Milsco.Bovendien is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van de mobiele servicedienst, zelfs op zaterdag. We weten ons te specialiseren op het aanbieden van maatwerk, dit maakt het mogelijk om voor iedereen een goede stoel heftruck te leveren. Mocht u vragen hebben over de stoel voor uw heftruck dan staat ons team klaar om u van antwoord te voorzien.