Over ons

Mogen wij ons even voorstellen. De Technische Centrale B.V. is één van de grootste automaterialen grossiers in het zuiden van Nederland en al meer dan 40 jaar importeur voor de Benelux van ISRI stoelen. Deze stoelen vindt men in ca 90% van het Europesche vrachtwagenpark. Begonnen op de Vestdijk in Eindhoven in de jaren ’70 verhuist naar de Bisschop Bekkerslaan “Woensel Noord” in Eindhoven. Vandaar uitgegroeid tot één van de grootste automaterialen grossiers met 14 filialen in het zuiden van Nederland. De laatste jaren onder de naam TC Seats Division, vanuit Helmond.

seatsdiv_small

De stoelenspecialist voor uw. Officeel ISRI sale partner

Wij kunnen dan ook stoelen leveren voor trucks, bestel- en personenauto’s, openbaarvervoer (bussen, trams,treinen), machines, heftrucks, grondverzet, schepen als ook 24 uurs toepassingen (luchtvaart, hoogovens, politie, gevangenissen).

allbrandsseats

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn?

Het uitvoeren van aanpassingen t.b.v. individuele wensen / noodzaak aan nieuwe als ook bestaande stoelen behoort tot de mogelijkheid. Ook het onderhoud en reparatie aan de stoelen kan door ons worden uitgevoerd. Wij leveren o.a. grote hoeveelheden slijtdelen (denk aan schuimdelen) maar ook vele andere. Wij verzorgen i.s.m. BGZ “stoelcursussen” zodat u het stoelbeheer in uw eigen werkplaats kunt doen. Ook matrassen van hoogwaardige kwaliteit vindt u in ons programma.