Stoelzitting vervangen

Een stoel is natuurlijk een onmisbaar onderdeel in alle mogelijke voertuigen. Na enige jaren intensief gebruik van de stoel kan het noodzakelijk zijn dat de stoelzitting vervangen dient te worden. Een doorgezakte stoelzitting geeft namelijk niet het gewenste zitcomfort en kan daarmee ook de eerste aanzet zijn voor rugklachten. Op tijd een stoelzitting vervangen is daarom geen overbodige luxe. In vele gevallen is een stoelzitting vervangen eenvoudig, maar soms kan enige hulp nodig zijn. Onze klantenservice helpt u graag met advies bij het vervangen van een stoelzitting.

stoelzitting

 

Snel een stoelzitting vervangenstoelzitting vervangen

TC Seats heeft een breed assortiment van meer dan 120 verschillende stoelzittingen op voorraad, dit brede aanbod maakt het mogelijk snel een stoelzitting te vervangen. U kunt bij ons kiezen uit nieuwe stoelzittingen of ruil stoelzittingen. Een ruil zitting is een zitting waarbij we het schuimdeel en de bekleding vervangen zijn en enkel het zitblik is hergebruikt. We gebruiken merkspecifieke bekleding. Zo kunt u snel een losse stoelzitting vervangen van bijvoorbeeld uw DAF, Mercedes, Volvo of Scania door een gereviseerd exemplaar met de juiste bekleding. Een ruil stoelzitting is bovendien een voordelig alternatief.

We verzorgen eventueel de montage van uw stoelzitting, dit kan zelfs op locatie. We vervangen uiteraard op een geheel professionele manier en zorgen er uiteraard voor dat ook de verwarming of koeling van uw stoel weer wordt aangesloten. Bij TC Seats zal u voor een stoelzitting vervangen snel en effectief geholpen worden.