Stoel zitting

Een stoel zitting is natuurlijk een onmisbaar onderdeel van een stoel. Na enige jaren intensief gebruik van de stoel kan het noodzakelijk zijn dat de stoel zitting vervangen dient te worden. Een doorgezakte stoel zitting geeft namelijk niet het gewenste zitcomfort en kan daarmee ook de eerste aanzet zijn voor rugklachten. Op tijd een stoel zitting vervangen is daarom geen overbodige luxe. In vele gevallen is een stoel zitting vervangen eenvoudig, maar soms kan enige hulp nodig zijn. Onze klantenservice helpt u graag met advies bij het vervangen van een stoelzitting.

tc seats stoelzitting

 

Ook een stoel zitting vervangenstoelzitting

Het is bij TC Seats mogelijk om een stoel zitting eenvoudig te laten vervangen. Wij zijn op de eerste plaats een partij met vele jaren ervaring, ruim 40 jaar lang zijn we reeds actief in de levering, montage en reparatie van stoelen. TC Seats heeft een breed assortiment van meer dan 120 verschillende stoelzittingen op voorraad, dit brede aanbod maakt het mogelijk snel een stoelzitting te leveren. U kunt bij ons kiezen uit nieuwe stoelzittingen of ruil stoelzittingen. Een ruil zitting is een stoel zitting waar we het schuimdeel en de bekleding vervangen zijn en enkel het zitblik is hergebruikt. We gebruiken merkspecifieke bekleding, zo kunt u snel een losse stoelzitting vervangen van bijvoorbeeld uw DAF, Mercedes, Volvo of Scania door een gereviseerd exemplaar met de juiste bekleding. Een ruil stoelzitting is bovendien een voordelig alternatief.

We verzorgen eventueel de montage van uw stoelzitting, dit kan zelfs op locatie. We vervangen de stoelzitting uiteraard op een professionele manier en zorgen ervoor dat ook de verwarming of koeling van uw stoel weer wordt aangesloten. Bij TC Seats zal u voor een stoelzitting vervangen snel en effectief geholpen worden.