ASS  Personenautostoelen 

 

 

Een persoonlijke autostoel voorkomt rugklachten !

De hele dag comfortabel achter het stuur en ontspannen uw routes rijden zonder lichamelijke klachten, dat wil toch elke chauffeur. Met de ASS- personenautostoelen zit u altijd comfortabel in uw mobiele werkplek. De stoelen uit de Ergo Line serie van ASS zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen.

 

De ASS stoelen wordt als een maatpak aangemeten

De autostoel wordt centimeter voor centimeter afgesteld op de chauffeur of is geheel of gedeeltelijk zelf-instelbaar. De chauffeursstoelen zorgen voor maximaal comfort en ultiem rijplezier zonder nek- rug of beenklachten.

De ASS personenautostoelen zijn een maatpak voor uw lichaam, neem daarom contact met ons op voor een afspraak  voor het inmeten van de juiste ASS- autostoel in onze showroom. Hieronder vindt u een overzicht van het gamma ASS stoelen.

 

 


 

 

ASS Ergo Line 203

 

 

 

 

Ergo Line 203-serie

Standaard uitgevoerd met traploos verstelbare rugleuning,verstelbare zithoogte en volledig verstelbaar hoofdsteun. Leverbaar in twee verschillende rug lengtes.

De 203 serie is verkrijgbaar in 3 varianten, de 203, 203s en de 203i 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergo Line  403-serie

De 403-serie is bestemd voor automobilisten met een middelgroot tot groot postuur. Kenmerkend voor deze serie is vooral de extra schouderondersteuning en de grotere zij wangen bij de taille die het bovenlichaam in de stoel opsluiten,zodat zijwaartse belasting optimaal wordt opgevangen. Deze stoel is vooral populair bij weggebruikers die vaak lange afstanden rijden of de meer sportieve rijders.

De 403 serie is verkrijgbaar in 3 varianten, de 403S, 403S/L en de 403S Executive

 


 

 


 

 

ASS 603 Ergo Line

 

 

 

 

Ergo Line  603-serie

De 603-series zijn met name geschikt voor middelgrote tot grote personen en is leverbaar in twee uitvoeringen. Door de moderne en compacte vormgeving blijft de ruimte voor de achter passagiers behouden en is gemakkelijk in- en uitstappen gewaarborgd.  Het open, torsie-vrije karkas geeft een maximum aan veiligheid (TÜV-goedkeuring) en zorgt voor optimale ventilatie.

Als optie kan een uniek systeem voor hoogteverstelling van het zitvlak ingebouwd worden, waarbij de lengte van het zitvlak zich automatisch aanpast aan de ingestelde hoogte. Tevens is een taille- en schouderverstelling als optie leverbaar.

De 603 serie is verkrijgbaar in 2 varianten, de 603 en de 603s.

 

 

 

 

 

 

 

Ergo Line  803-serie

Aanvullend op de 603-serie is de 803 S ontwikkeld, speciaal voor extra lange personen. De 803 S is gelijk aan de 603 S EL, echter met een 2,5 of 5 cm verlengd rug karkas. Optioneel leverbaar is het zogenaamde wigvormig zitkussen voor personen met extra lange benen, hiermee is een goede ondersteuning en optimaal zitcomfort gewaarborgd.