Luchtgeveerde stoel

Een luchtgeveerde stoel draagt bij aan een zeer comfortabel zitcomfort, trillingen en oneffenheden worden door de luchtvering opgevangen. Een luchtgeveerde stoel wordt voornamelijk toegepast in vrachtwagens en bussen. Maar ook bij voertuigen waarop standaard geen luchtdruksysteem is gemonteerd is het plaatsen van een luchtgeveerde stoel mogelijk, denk daarbij bijvoorbeeld aan het monteren van een luchtgeveerde stoel in een bouwmachine. Additioneel wordt een 12v of 24v compressor gemonteerd die daarmee zorgt voor de benodigde luchtdruk voor de luchtvering. TC Seats heeft een breed gamma aan luchtgeveerde stoelen van onder andere de bekende merken ISRI, Grammer, Recaro en Pilot.. Wij van TC Seats staan voor u klaar als het aankomt op advies bij de aankoop van een luchtgeveerde stoel. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

webshop luchtgeveerde stoelen tc seats

 

luchtgeveerde stoel

Een luchtgeveerde stoel voor alle mogelijke voertuigen

 

Een luchtgeveerde stoel voor vrachtwagen, bestelwagen, bouwmachine of tractor nodig ? TC Seats levert en repareert luchtgeveerde stoelen van de merken ISRI, Grammer, Pilot en Recaro. Onze technische adviseurs staan voor u klaar om u over de montage mogelijkheden te adviseren. Wij zijn al vele jaren tijd actief in de wereld van stoelen, we doen dit dan ook al ruim 40 jaar lang. Dit zorgt ervoor dat wij u uitgebreid advies op maat kunnen bieden, hierdoor kiest u best mogelijke luchtgeveerde stoel die aansluit bij uw wensen. Een luchtgeveerde stoel die ideaal zit, dat is toch precies wat u nodig heeft voor in uw voertuig?

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Of u kunt langskomen in de showroom, hier kan een van onze adviseurs u informeren over de  luchtgeveerde stoel die het beste bij u toepassing past. Stelt u uw vraag liever via de telefoon, onze klantenservice helpt u graag met uw vragen. Is van uw luchtgeveerde stoel een onderdeel defect, dan heeft TC Seats ruim 1000 verschillende onderdelen uit voorraad leverbaar, van ventiel tot leidingen, van bedieningsknop tot compressor. Deze zijn allemaal zeer eenvoudig te bestellen via onze webshop.