ISRI stoelen

ISRI stoelen staan al vele jaren bekend als de top als het gaat om optimaal en duurzaam zitcomfort. De ISRI stoelen worden in vele toepassingen gebruikt van vrachtwagen tot heftruck, van boot tot luxe bureaustoel. Bij het vinden van goede ISRI stoelen is een gedegen advies welkom, TC Seats kan u daarbij helpen. TC Seats is als ruim 40 jaar de Importeur van ISRI stoelen in Nederland, Luxemburg en België. Naast een uitgebreid advies over de montagemogelijkheden van ISRI stoelen, zijn we het adres voor het repareren en aanpassen van uw ISRI Stoel. Bent u op zoek naar onderdelen van ISRI stoelen, in ons magazijn hebben we ruim 1000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar, eenvoudig te bestellen via onze webshop.

tc seats isri

 

 

Het vinden van ISRI stoelen

Als u op zoekt bent naar een adres waar u een ISRI stoelen kunt kopen, dan bent u bij TC Seats aan het juiste adres. TC Seats is als ruim 40 jaar de importeur van ISRI stoelen. Wenst u advies bij het kopen van een ISRI stoelen voor een specifieke toepassing, neem dan contact met ons team of maak een afspraak voor een adviesgesprek. TC Seats vertegenwoordigd het merk ISRI voornamelijk in Nederland, Luxemburg en België, maar intussen vindt u onze maatwerk ISRI stoelen over de gehele wereld. Middels onze eigen werkplaats zijn we in staat om reparaties of specifieke aanpassingen te doen aan  ISRI stoelen. Het is uiteraard ook geen enkel probleem om eens langs te komen en in onze showroom de verschillende ISRI stoelen uit te proberen.

De ISRI stoelen worden geproduceerd van hoogwaardige materialen die voldoen aan een duurzame karakter, waarbij ondanks langdurig en intensief gebruik het zitcomfort voor vele jaren gewaarborgd blijft. Dit maakt een ISRI stoel een slimme en duurzame investering.