Armsteun stoel

Een armsteun voor een stoel lijkt op het eerste gezicht nu niet echt een moeilijke aankoop. Dit zou u misschien denken, maar zo zit het helaas niet. Bij een armsteun voor een stoel is het namelijk van cruciaal belang dat deze geschikt is voor de juiste stoel. Een armsteun  stoel type is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Wij van TC Seats staan voor u klaar om u te adviseren als het aankomt op de aankoop van een armsteun voor uw stoel.

 

tc seats webshop

armsteun stoel

Een armsteun voor uw stoel

TC Seats levert, monteert een breed gamma armsteunen voor stoelen, zoals een ergonomische armsteun of bijvoorbeeld een merkspecifieke ISRI of Grammer armsteun voor uw stoel. Onze technische adviseurs staan voor u klaar om u over de montage mogelijkheden te adviseren. Wij zijn al een lange tijd actief in de wereld van de stoelen, om precies te zijn al voor meer dan 40 jaar lang. Dit verzekert dat u gedegen advies op maat krijgt en u een armsteun kiest die precies voor uw stoel is. Een armsteun voor uw stoel waarbij het ontwerp perfect aansluit bij uw houding, dat is toch een stuk prettiger werken?

U kunt altijd contact met ons op kunnen nemen om een afspraak te maken. Of u kunt natuurlijk even langskomen bij ons in de showroom, zo kunt u de stoelen eerst met eigen ogen zien. Onze klantenservice is eenvoudig bereikbaar en staat klaar om antwoord  te geven op uw vragen. Een groot voordeel van TC Seats is dat wij beschikken over een eigen werkplaats, in deze werkplaats kunnen wij diverse soorten werkzaamheden uitvoeren. Van de montage van een armsteun op uw stoel tot aan alle mogelijke reparatiewerkzaamheden, alles wordt voor u uit handen genomen. Deze mate van service is dan ook precies wat TC Seats zo bijzonder maakt en wat ons onderscheid van de andere bedrijven in deze sector.